Banner 980x90

Gulbenē uzstāda Saules pulksteni

Publicitātes foto/ Foto: Gulbene.lv
Publicitātes foto/ Foto: Gulbene.lv
Gulbenes novada dome ar nodibinājuma "Rietumu bankas labdarības fonds" atbalstu kopš 2016.gada sākuma īsteno projektu par saules pulksteņa izgatavošanu un uzstādīšanu Gulbenē, Skolas ielā pie Gulbenes novada valsts ģimnāzijas.

Saules pulkstenis veidots no divām pamatdaļām – gnomona gulbja tēla veidolā no 20 mm bieza nerūsējošā tērauda plāksnes, un ciparnīcas elementiem, kas veidoti no granīta.

Projekts noslēdzas 2016.gada decembrī, bet saules pulkstenis savā veidolā garāmgājējus priecēs jau augusta mēnesī. Tērauda gnomons ir izgatavots un uzstādīts, izstrādes stadijā ir ciparnīcas elementi.

Rietumu Bankas labdarības fonda finansējums projekta īstenošanai ir 5000 eiro. Gulbenes novada dome līdzfinansē izgatavošanas un uzstādīšanas izmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)