Banner 980x90

 Gulbenē notiks starptautisks amatierteātru festivāls invalīdiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Piektdien, 26.augustā un sestdien, 27.augustā Gulbenē notiks starptautisks amatierteātru festivāls invalīdiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām "Izaicinājuma skatuve optimistiem", pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Sestdiena, 26.augusts plānots radošajām darbnīcām un meistarklasēm. Dienas noslēgumā pie Gulbenes kultūras centra plkst.23.00 uguns šovs. Uzstāsies viesi no Polijas. 

Savukārt, 27.augusts priecēs ar teātra izrādēm. Laikā no plkst.10.00 līdz plkst.15.00 ikviens laipni gaidīts Gulbenes kultūras centrā, kad ar mazās formas izrādēm uzstāsies festivāla dalībnieki no Polijas, Lietuvas un Latvijas. Ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)