Banner 980x90

Gulbenē notiks forums "Pašvaldība un pasaule"

Trešdien, 16.martā Gulbenes kultūras centrā plkst.11.00 Gulbenes novada dome organizē sabiedrības forumu "Pašvaldība un pasaule", kurā aicina piedalīties iedzīvotājus, pedagogus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus un citus interesentus, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Pasākuma ietvaros būs iespēja uzklausīt speciālistus par šobrīd aktuālām tēmām, kā arī piedalīties interaktīvās diskusijās un praktiskās nodarbībās.

Foruma mērķis ir aktualizēt pašvaldību kontekstā globālās izglītības tēmas un globalizācijas procesus, diskutēt par pašvaldību iespējām un funkcijām globālās izglītības ietvaros, kā arī noslēgt projektu "Globālās izglītības sabiedrības veidošana", meklējot veidus pēctecības un turpmākās sadarbības nodrošināšanai.

Reģistrēties pasākumam var šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)