Banner 980x90

Gulbenē izsludināta pieteikšanās uz piecām vienreizējām stipendijām studiju uzsākšanai

Rīga, 8.maijs, LETA. Gulbenes novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta nodaļa sadarbībā ar vācu mecenātiem izsludinājusi pieteikšanos uz piecām vienreizējām stipendijām katru 800 eiro apmērā Gulbenes novada 12.klašu absolventiem mācību uzsākšanai augstskolā, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Lai pretendents saņemtu stipendiju vidējam vērtējumam mācību priekšmetos 2018./2019.mācību gadā jābūt 7 balles un augstāk. Tāpat vērā tiks ņemti panākumi mācību priekšmetu olimpiādēs vai zinātniski pētnieciskajā darbībā, ārpusstundu darbā (pēdējos divos gados).

Uz stipendiju var pretendēt jaunietis, kurš ir maznodrošināts, bārenis vai viņu audzina viens no vecākiem, nāk no daudzbērnu ģimenes.

Gulbenes novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta nodaļas darbinieki sadarbībā ar mecenātiem izskatīs stipendiātu iesniegtos dokumentus un pieņems lēmumu par stipendijas piešķiršanu vai atteikumu līdz 2019.gada 1.jūlijam.

Stipendija tiek ieskaitīta stipendiāta bankas kontā pēc konkrētās augstskolas izziņas iesniegšanas Gulbenes novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta nodaļā.

Dokumenti jāiesniedz personīgi vai ar skolas vadības pārstāvja starpniecību līdz 2019.gada 20.maija plkst.16.00 Gulbenes novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta nodaļā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)