Banner 980x90

Gulbenē ievadīs LFF Kausa izcīņu futbolā 8:8

No 14. līdz 16.augustam Gulbenē norisināsies Latvijas Futbola federācijas (LFF) Kausa izcīņas futbolā 8:8 turnīrs jaunākajai vecuma grupai – U-10 jeb 2005.dzimšanas gada futbolistiem, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Latvijas futbola federācijā.

Šīs būs pirmās no trim LFF Kausa izcīņas futbolā 8:8 sacensībām 2015.gada sezonā.

Sacensībās piedalīsies 12 komandas, kas pirmajā posmā sadalītas divās apakšgrupās. A grupā spēkiem mērosies SK "Super Nova", FK "Liepāja/LSSS-1", BSCC "Ikšķile", FK "Dinamo Rīga", JFA "Jelgava" un Rēzeknes FA, bet B apakšgrupā tiksies BFC "Daugavpils", FS "METTA Rīga", FK "Tukums-2000", FK "Liepāja/LSSS-2", SK "Babīte" un Vidzemes FC jaunie futbolisti. Atkarībā no pirmā posma spēlēs uzrādītajiem rezultātiem, komandas turpinājumā aizvadīs spēles par vietām - katras apakšgrupas divas labākās komandas cīnīsies par 1.-4.vietu, trešo un ceturto vietu ieguvēji par 5.-8.pozīciju, bet piekto un sesto vietu ieguvēji cīnīsies par 9.-12.vietu kopvērtējumā.

Gaidāmais turnīrs norisināsies Gulbenē, Gulbenes stadionā, O.Kalpaka ielā 1A. Pirmajā dienā spēles sāksies plkst.14.00, bet otrajā un trešajā dienā - plkst.10.00.

Plašāka informācija par LFF Kausa izcīņas spēlēm Gulbenē atrodama šeit.

LFF Kausa izcīņa futbolā 8:8 tiek organizēta ar mērķi paaugstināt Latvijas jaunatnes komandu un spēlētāju meistarību, uzlabot spēļu kvalitāti, jaunu komandu izveidošanu un veicināt Latvijas jaunatnes futbola attīstību. Finālsacensībās piedalās Latvijas reģionu labākās komandas, kas noskaidrotas reģionālajās priekšsacīkstēs.

Augusta turpinājumā attiecīgi Liepājā un Valmierā norisināsies arī LFF Kausa izcīņas futbolā 8:8 finālsacensības U-11 un U-12 vecuma grupās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)