Banner 980x90

Gulbenē dzīvojamās mājas ugunsgrēkā cietis vīrietis

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Sestdien, 30.janvāra kādā dzīvojamā mājā Gulbenē izcēlies ugunsgrēks, kurā cietis vīrietis, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz notikuma vietu saņemts plkst.19.01. Divstāvu mājā degusi istaba 15 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cietis un izglābts aptuveni 60 gadus vecs vīrietis.

Kā liecina operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī, laikā no 30.janvāra plkst.6.30 līdz 31.janvāra plkst.6.30, VUGD kopumā reaģējis uz 41 izsaukumu - dzēsti 20 ugunsgrēki, veikti 17 glābšanas darbi, bet četri zvani izrādījušies maldinoši. Vienā ugunsgrēkā cietis viens cilvēks, bojāgājušo nav.

Kā ziņots, platības ziņā ievērojamākais ugunsgrēks sestdien izcēlies Siguldas novadā, kur aizdegusies kūts ar aptuveni 6000 cūku. Tomēr liesmas izdevies ātri apdzēst un neviena dzīva radība šajā ugunsnelaimē nav cietusi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)