Banner 980x90

Gulbenē aizvadītas pirmās spēles strītbola kausa izcīņā

Sestdien, 4.jūlijā, ar 1.kārtas sacensībām sākās "Gulbenes pilsētas atklātās kausa izcīņas strītbolā" sezona, kas pulcēja septiņas vīriešu, divas jauniešu un vienu dāmu komandu, informē Dace Anča.

Par uzvarētājiem vīriešu konkurencē kļuva komanda "Kā lūdzu?" (Rihards Grava, Aivars Dobris, Ēriks Ceplis, Alvis Šmagris). Otro vietu ieguva "Arņa frizūra" (Dainis Mikolajs, Oļegs Veselovs, Toms Kindzulis, Sandis Icaks), trešo vietu izcīnīja komanda "Gulbji" (Aigars Jačuks, Jānis Melngailis, Krišs Matisons, Andris Pētersons).

Vīriešu komandas vispirms izspēlēja apli, bet vēlāk četras labākās tikās pusfinālā. Pirmajā pusfinālspēlē tikās komanda "Arņa frizūra" un "Kāda atšķirība?". Ar rezultātu 11:4 uzvarēja "Arņa frizūra", iegūstot tiesības cīnīties par 1.-2.vietu. Otrajā pusfinālpārī tikās "Kā lūdzu?" un "Gulbji", kur ar rezultātu 11:6 triumfēja "Kā lūdzu?".

Spēlē par trešo vietu "Gulbji" ar rezultātu 11:5 uzvarēja komandu "Kāda atšķirība?".

Bet cīņā par pirmo vietu ar rezultātu 11:7 "Kā lūdzu?" guva pārsvaru pār komandu "Arņa frizūra" un izcīnīja pirmo vietu, sagādājot "Arņa frizūrai" pirmo zaudējumu.

Jauniešu komandas savukārt cīnījās kopējā konkurencē r dāmām. Komandas savstarpēji izspēlēja divus apļus un visās cīņās uzvaras guva komanda "Puikas" (Kristiāns Šulcs, Artūrs Garaissils, Simsons Osis", izcīnot pirmo vietu. Otrajā vietā dāmu vienība "Resnie putni" (Zane Ivanova, Monta Putniņa, Eva Kozlovska), bet trešie "Gulbenes kazlēni" (Ervils Tiltiņš, Ritvars Liniņš, Renārs Mičulis, Gvido Gustavs Akmentiņš).

Nākošais posms norisināsies jau šo sestdien, 11.jūlijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)