Banner 980x90

Funkcionālas mēbeles mūsdienīgai virtuvei

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Virtuve nenoliedzami ir viena no svarīgākajām telpām mājoklī – tur tiek pavadīts daudz laika, gatavojot un ieturot maltītes, kā arī vienkārši pavadot laiku sarunās ar ģimeni un viesiem. Tieši tādēļ ir svarīgi, lai telpa ir ne tikai funkcionāla, bet arī mājīga. Radīt patīkamu vidi un atvieglot darbošanos palīdzēs gan atbilstošas virtuves mēbeles, gan ierīces.

Plānojot ieviest pārmaiņas, svarīgi ņemt vērā vairākus faktorus, piemēram, virtuvē svarīgāko iekārtu izvietojumu. Protams, lielā mērā tas atkarīgs gan no paradumiem, gan telpas platības. Vispirms vieta jāieplāno
- cepeškrāsnij un plītij;
- ledusskapim;
- izlietnei;
- trauku mazgājamajai mašīnai u.c. sadzīves tehnikai.

Ne mazāk svarīgs ir arī plauktu un citu virsmu izkārtojums. Lai šo uzdevumu veiktu pēc iespējas efektīvāk, vērts ņemt vērā speciālistu ieteikumus. Profesionāļi palīdzēs izvērtēt vēlmes, vajadzības un iespējas, lai sasniegtu vislabāko rezultātu, piemēram, izveidot vienotu stilistiku un uzlabot virtuves funkcionalitāti.

Ja meklējat virtuves mēbeles, kas pielāgotas tieši Jūsu prasībām, viena no iespējām ir vērsties pie "RIPO" speciālistiem. Uzņēmuma darbinieki spēs ieteikt labākos variantus ikvienam, kurš vēlas individuāli pielāgotu virtuves iekārtojumu. 

Uzticies kvalitātei!
"RIPO" ir pieredzes bagāts uzņēmums, kas piedāvā
- kvalitatīvas un mūsdienīgas virtuves mēbeles;
- mēbeļu projektēšanu un izgatavošanu pēc individuāliem pasūtījumiem.

Mēbeles tiek ražotas no augstvērtīga materiāla, turklāt krāsu un veidu piedāvājums ir patiešām plašs – atliks tikai izvēlēties piemērotāko variantu.

Uzņēmuma piedāvājumā arī cita produkcija mājokļa labiekārtošanai, piemēram, durvis, vārti, iebūvētie skapji, žalūzijas, lampas, trauki un citas lietas. "RIPO" piedāvājums iepriecinās arī tos, kas savu māju vēl tikai ceļ – tur nopērkami arī kvalitatīvi būvmateriāli un dekoratīvās apdares materiāli.

Pieejami risinājumi arī Jums
Klientu ērtībām "RIPO" saloni atvērti vairākās vietās Rīgā:
- "RIPO" Mēbeļu un Interjera salons Lāčplēša ielā 14;
- "RIPO" Mēbeļu salons Katlakalna ielā 11;
- "RIPO" Interjera salons t/c ‘’Spice Home’’ Jaunmoku ielā 13;
- "RIPO" Ražotne Ventspils ielā 53.

Salonos atradīsiet plašu mēbeļu un interjera priekšmetu piedāvājumu, kā arī varēsiet saņemt zinošu darbinieku konsultāciju. Plaša informācija par uzņēmuma piedāvājumiem pieejama arī mājas lapā www.ripo.lv. Turpat pieejams arī produktu katalogs, kas ļaus iepazīties ar piedāvājumiem ātri un vienkārši. 

Padariet savu mājokli par omulīgu vietu sev, ģimenei un viesiem! Virtuves mēbeles un citi risinājumi mājokļa labiekārtošanai, tieši Jūsu gaumei un iespējām. Individuāla pieeja un teicams rezultāts – "RIPO".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)