Banner 980x90

Druvienas pamatskola īsteno pieaugušo neformālās izglītības programmu

Druvienas pamatskola aicina pieteikties pieaugušo neformālās izglītības programmas "Klūdziņu grozu pīšanas pamati" apguvei, kura sāksies sestdien, 12.martā un svētdien, 13.martā Druvienas pamatskolas telpās, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Programmas realizācija notiek ar Gulbenes novada domes finansiālu atbalstu.

Nodarbības notiks divās grupās. Viena grupa darbosies sestdienās, otra grupa - svētdienās. Kopā piecas nodarbības katrai grupai, katra nodarbība ilgs četras stundas.

Apmācību vadītāja: klūdziņu pīšanas meistare Inese Zvejniece.

Dalībai apmācībās pieteikties līdz ceturtdienai, 10.martam, zvanot pa tālruni 29330985 vai rakstot uz e-pastu: inesezvej@inbox.lv.

Piesakoties apmācībām, informēt apmācību vadītāju par sev vēlamo pirmās nodarbības dienu. Dalības maksa ir 2 eiro par nodarbību.

Kursu programma:

* Groza pamatnes izgatavošana;
* Groza stāva pīšana;
* Klūgu mizošana, sloksnīšu gatavošana;
* Groza nobeigšana – malas noliekšana un roktura veidošana;
* Apmācību rezultāts- pašdarināts grozs " Lai top!"

Apgūstot kursu programmu, katrs dalībnieks apgūs prasmi patstāvīgi nopīt klūdziņu grozu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)