Banner 980x90

Dīzeļmotoru degvielas sistēmas remonts un rezerves daļas. SIA "Distehnika"

Degvielas sūknis ir būtisks elements automašīnā vai citā iekšdedzes dzinēja ierīcē. Mehāniskais degvielas sūknis bieži vien tiek izmantots karburētos dzinējos.

Degvielas sūknis

Degvielas sūknis ir būtisks elements automašīnā vai citā iekšdedzes dzinēja ierīcē. Mehāniskais degvielas sūknis bieži vien tiek izmantots karburētos dzinējos. To uzstāda ārpus degvielas tvertnes, bet degvielas iesmidzinātos dzinējos bieži tiek izmantots elektriskais degvielas sūknis, kas ir uzstādīts degvielas tvertnē (un dažiem degvielas iesmidzinātiem dzinējiem ir divi degvielas sūkņi: viens zema spiediena / liela tilpuma piegādes sūknis tvertnē un viens augstspiediena / mazjaudas sūknis dzinēja vai tā tuvumā).

Degvielas spiedienam jāatbilst noteiktām specifikācijām, lai motors darbotos pareizi. Ja degvielas spiediens ir pārāk augsts, motors darbosies raupji, nesadedzinot visu sūknējamo degvielu, padarot dzinēju neefektīvu un piesārņojošu. Ja spiediens ir pārāk zems, dzinējs var nedarboties.

Degvielas sūknis var būt mehānisks, elektrisks, dīzeļa vai turbosūknis.

Lasiet vairāk: https://veikals.distehnika.lv/lv/degvielas-sukni-un-to-rezerves-dalas/

Sprauslas

Sprauslas ir ierīces, kas paredzētas, lai kontrolētu šķidruma plūsmas virzienu vai īpašības (jo īpaši, lai palielinātu ātrumu), kad tā iziet (vai ieiet) slēgtā kamerā vai caurulē.

Sprauslas bieži ir caurules vai tūbiņas ar mainīgu šķērsgriezuma laukumu, un tās var izmantot, lai virzītu vai mainītu šķidru vielu (šķidruma vai gāzes) plūsmu. Sprauslas bieži tiek izmantotas, lai kontrolētu plūsmas ātrumu, virzienu, masu, formu un / vai plūsmas spiedienu, kas izriet no tām. Sprauslā šķidruma ātrums palielinās uz spiediena enerģijas rēķina.

Lasiet vairāk: https://veikals.distehnika.lv/lv/sprauslas-un-to-rezerves-dalas/

Kvēlsveces

Kvēlsveces ir apkures ierīce, ko izmanto, lai palīdzētu iedarbināt dīzeļmotorus. Aukstā laikā var būt apgrūtinoši iedarbināt ātrgaitas dīzeļmotorus, jo cilindra bloka un galvas masa absorbē kompresijas siltumu, novērš aizdegšanos (kas balstās uz šo siltumu).

Kvēlsveces ir zīmuļa formas metāla detaļas ar apsildes elementu galā. Šis sildelements sakarst tā elektriskās pretestības dēļ un sāk izstarot gaismu redzamā spektrā, tādēļ radies termins kvēlsvece.

Kvēlsveces aizdegas pat tad, ja motors ir nepietiekami karsts normālai darbībai, kas samazina griešanās laiku, lai iedarbinātu motoru.

Lasiet vairāk: https://veikals.distehnika.lv/lv/kvelsveces/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)