Banner 980x90

Dienas horoskops 31.maijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Šodien neuzņemies pārāk lielu risku, labāk ļauj citiem darboties! Šodien drīkstēsi mazliet atpūsties! 

Vērsis Parādi sevi pavisam citā gaismā. Ja kādam kaut kas nepatīk, tad neskaidrojies un neattaisnojies, tā šodien būs viņu pašu problēma! 

Dvīņi Labvēlīga diena lieliem tēriņiem, jo šodienas pirkumi būs to vērti un kalpos ilgu laiku. Iepriecini mīļos un arī pats sevi! 

Vēzis Neļauj citiem tevi novērtēt par zemu! Tu lieliski zini, ka esi pietiekami cienījams! Atsakies darīt to, ko pats nevēlies! Parādi raksturu! 

Lauva Ironiskām un sarkastiskām piezīmēm šodien nudien nebūs vietas! Labāk paklusē un paturi savas domas pie sevis! Aiztaupīsi laiku! 

Jaunava Degsme darboties būs tava šodienas panākumu atslēga! Uzdrīksties būt nedaudz stingrs attiecībā uz pienākumu sadali. Gribēsi, lai viss notiek godīgi! 

Svari Nebaidies pieņemt lēmumus intuīcijas vadīts! Šodien sajūtas pateiks vairāk nekā loģiski izspriesti pieņēmumi! Atceries - ne viss ir tā, kā tas izskatās!

Skorpions Droši sper soli uz priekšu jaunajai dzīvei. Ir lietas, kuras tev būtu jāatstāj aiz muguras. Uzdrīksties būt citādāks! 

Strēlnieks Ja visi piekrīt vienam pieņēmumam, tad tev nav obligāti jārīkojas tāpat! Tev pašam ir sava galva uz pleciem!

Mežāzis Savus trūkumus centies kompensēt ar saviem talantiem! Parādi, ko spēj! Mazāk uztraucies par apkārtējo viedokli, galvenais, ka tev ir labi!

Ūdensvīrs Mirkļa iespaidu vadīts centīsies izpildīt kādu uzdevumu, taču šodien visu ar apdomu! Labs nāk ar gaidīšanu!

Zivis Vēlēsies atzinību un panākumus. Lai to sasniegtu sākumā būs jāpārstāj sēdēt uz veciem lauriem! Rīkojies tieši tagad! Vēlāk var būt jau par vēlu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)