Banner 980x90

Dienas horoskops 30.maijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Šodien nododies sportiskām aktivitātēm, tādā veidā mazināsi spriedzi un stresu, kā arī nodrošināsi kvalitatīvāku miegu. Laiks domāt par veselību!

Vērsis Tāpat kā Aunam, arī tev šodien ieteicams padomāt par savu pašsajūtu, kā arī veselību un ēšanas paradumiem. Ja sāc, tad ej līdz galam!

Dvīņi Ja kāds prasa tavu padomu, tad neatsaki! Dalies ar savām zinībām un pieredzi, citi to ļoti novērtēs. Tikai neesi pārāk uzstājīgs. Pirms ko saki, pārliecinies par informācijas patiesumu! 

Vēzis Alkoholiskajiem dzērieniem šodien saki nē, labāk pavadi kvalitatīvu laiku arī bez reibinošām vielām, būs mazāk problēmu un domstarpību! 

Lauva Labvēlīga diena, lai veiktu nelielas pārmaiņas savā mājoklī! Iespējams, ka vides sakārtošana iedvesmos jūs darīt arī citas lietas, kas ir izpalikušas un vienmēr atliktas uz vēlāku. 

Jaunava Miers un atpūta - tas ir viss, ko vēlēsies, tiesa, vai tam būs laiks, būs atkarīgs tikai no tevis. Kaut arī vēlēsies kādam izdabāt, šodien labāk domā par sevi! 

Svari Gribēsi vienu, bet kāds tuvs cilvēks - pavisam ko citu. Šodien meklē kompromisus, lai zelta vidus ceļš tiktu atrasts it visā! 

Skorpions Sīkumiem nebūs laika, koncentrējies uz daudz lielākām lietām! Drīz vien pavērsies dažādas iespējas, tāpēc esi pacietīgs!

Strēlnieks Prāts un ķermenis būs noguris no tavas domāšanas, labāk atpūties un ņem to visu vieglāk! Kāds šodien tev var šķist kā aizlūzis nags dūrainī, taču savas negācijas centies slāpēt ar citām nodarbēm!

Mežāzis Šodien, iespējams, ka tiksi nostādīts visai neveiklā situācijā. Labāk pasmejies un izliecies, ka nekas nav bijis, nekā apvainojies. 

Ūdensvīrs Padomā, vai jaunās apņemšanās ir tavos spēkos, vai esi gatavs rēķināties ar laika trūkumu un negulētām naktīm!

Zivis Slēpšanās aiz atrunām šodien būs lieka, tevi drīz vien atmaskos melos, tāpēc taisnību labāk saki uzreiz!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)