Banner 980x90

Dienas horoskops 25.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien ieteicams tikt galā ar vecajiem darbiem, lai ķertos pie jauniem! Mēģini savā dzīvē ieviest skaidrību un līdzsvaru.

Vērsis Šodien mēģini paveikt visu, ko esi iecerējis. Ja nespēj tikt galā ar pienākumiem, tad centies plānot savu laiku vai pierakstīt lietas, kuras jāpadara.

Dvīņi Viss, kas šodien liksies par grūtu, būs paveicams. Svarīgi noticēt sev un saviem spēkiem. Lieliska diena, lai satiktos ar kādu vecu paziņu.

Vēzis Romantiska diena. Šodien ar mīļoto cilvēku nodosieties patīkamām sarunām. Dalieties ar saviem piedzīvojumiem un izsakiet labas lietas viens otram!

Lauva Šodien esi uzmanīgs ar finansēm! Naudu tērē apdomīgi un iegādajies tikai nepieciešamāko! Lieli pirkumi var ātri salūzt vai izrādīties bojāti.

Jaunava Nemeklē vainu citos! Iespējams, ka pats esi izdarījis ko tādu, par ko būtu jāizjūt vainas apziņa. Esi godīgs pret citiem, bet galvenais - pats pret sevi!

Svari Kas vienam par grūtu, tev būs tieši pa spēkam! Šodien centies sevi parādīt no labākās puses, izdarot to, ko nevar citi!

Skorpions Klausies citu ieteikumos, tie var izrādīties tik vērtīgi, ka vēlāk pat nožēlosi, ja nebūsi tos ņēmis vērā.

Strēlnieks Tavi slepenie nodomi ātri nāks gaismā, tāpēc šodien esi atklāts un pēc iespējas godīgāks kā pret citiem, tā arī pats pret sevi!

Mežāzis Darbs spēlēs lielu lomu, tāpēc dari to ar augstu pienākuma sajūtu, cenšoties darbus veikt uzmanīgi un rūpīgi. Pārbaudi visus papīrus, lai nekļūdītos!

Ūdensvīrs Šodien padosies viss, ko darīsi. Kāpēc nedarīt kaut ko jaunu un nebijušu? Lieliska diena, kad izmēģināt jaunas nodarbes!

Zivis Ja jūties noguris, tad mēģini atrast jaunu vidi, kurā tu justos komfortabli! Iespējams, ka tevi nogurdina cilvēki tev apkārt un tev nepieciešams pamainīt šo cilvēku loku!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)