Banner 980x90

COPY PRO – daudzveidīgi un ātri drukas pakalpojumi biznesam un mācībām

Pašā Rīgas centrā Raiņa bulvārī 17 un Dēļu ielā 4  jau daudzus gadus darbojas SIA “Copy Pro” kopētavas COPY PRO. Uzņēmums sniedz daudzveidīgus un ātrus drukas pakalpojumus, lai klientu radītais saturs nonāktu uz papīra vēlamajā veidā, daudzumā un noformējumā. 

Tehniskās iespējas šajā jomā attīstās neaptveramā ātrumā, un Copy Pro piedāvā visus mācībām un biznesam vajadzīgos drukas pakalpojumus – printēšaņa, skenēšana, kopēšana, iesiešana un dažādu informatīvo materiālu drukāšana. Turklāt Copy Pro piedāvā arī lielformāta drukas pakalpojumus, kā arī maketēšanas un grafiskā dizaina pakalpojumus. Kopētavu atrašanās vieta un pieredzējušie klientu apkalpošanas speciālisti apliecina, ka Copy Pro ir uzticams sabiedrotais gan īpašās situācijās, kad nepieciešama diplomdarbu iesiešana, gan arī ikdienā, kad vajadzīgi vienkārši kopēšanas vai printēšanas darbi. 

Mazāk zināms, ka Copy Pro kopētavā iespējama kvalitatīvu bukletu izgatavošana, skrejlapu un vizītkaršu druka, kā arī visu veidu iesiešanas darbi. 

Bukleti
Buklets ir neliela formāta papīra izdevums ar viegli uztveramu un koncentrētu informāciju par precēm, pakalpojumiem vai notikumiem. Lai arī mūsu dzīve arvien vairāk digitalizējas, buklets joprojām kalpo kā atbalsta rīks, lai cilvēkus ieienteresētu meklēt vairāk. Labam bukletam ir raksturīgas uzrunājoša forma, strukturēts saturs, vienkārša valoda un nelielas izmaksas. Copy Pro piedāvā veidot bukletus divos dažādos veidos – ar vienu vai vairāk locījumiem vai skavotus kā burtnīciņas. Atbilstoši saturam un dizainam bukletus var iedalīt vairākos veidos – informācijas buklets, kura mērķis ir ieinteresēt un informēt potenciālos klientus ar kādu vizuālo elementu, attēliem, diagrammām vai tabulām. Populāri ir arī reklāmas kampaņu un izpārdošanu bukleti, kā arī zīmola atpazīstamības veicināšanas bukleti, kas izceļ uzņēmuma individualitāti un priekšrocības.

 


Vizītkartes
Bez vārda, uzvārda un kontaktinformācijas vizītkarte vēsta par tās īpašnieka nodarbošanos un mērķiem. Ne tikai saturam, bet arī fomai ir liela nozīme, ja saprotam, ka vizītkarte ir līdzeklis, ar kura palīdzību vēlamies atstāt labu iespaidu, kurā katru dienu notiek neskaitāmi kontakti visos iespējamos medijos. Standarta vizītkartes izmērs ir 9x5 cm, un Copy Pro vizītkaršu drukai izmanto kvalitatīvu, šim mērķim paredzētu, baltu papīru. Iespējams izvēlēties arī dažāda dizaina, relfjefa un biezuma papīrus, kas vizītkarti izcels vairāk, kā arī iespējams izgatavot arī nestandarta izmēra un formas vizītkartes, piemēram, kvadrāta formā vai apaļas. Izsmalcinātu iespaidu rada zelta druka un noapaļoti stūri, savukārt nestandarta formas izvēle demonstrē īpašnieka radošo pieeju, tomēr ar to jābūt piesardzīgiem, ja vēlamies, lai saņēmējs to ieliek makā vai kabatā un uzglabā vizītkartēm paredzētajā vietā. 

 


Iesiešana 
Iesienot kādu izdevumu vai materiālu, jāzina, kādam mērķim tas paredzēts, vai būs vajadzība nomainīt vai papildināt lapas, svarīgi arī, lai iesiešanas veids pasargā saturu visā lietošanas laikā un izdevums būtu ērti lietojams. Cietos vākus parasti izvēlas diplomdarbiem, kuri jau ir pārlasīti un rediģēti vairākas reizes pirms iesiešanas, savukārt spirāle sniedz brīvību izdevumu papildināt, viegli lietot un kopēt, jo to var atvērt 360 grādu lenķī un novietot uz jebkuru pusi kopētājā vai uz galda. Mazāk pazīstama ir termoiesiešana, kad ar uzkarsētu līmi izdrukāto materiālu pielīmē stingrai fiksētai muguriņai, vienā mirklī iegūstot ērti lietojamu un izturīgu iesējumu. 

Copy Pro piedāvājumā ir visa veida iesiešana – diplomdarbu un grāmatu iesiešana cietajos vākos, iesiešana ar metāla un plastmasas spirāli līdz 450 lpp. bieziem sējumiem, termoiesiešana, kā arī iesiešana arhīva vākos, mapēs un dokumentu caurauklošana atbilsoši juridiskajai lietvedībai. Tāpat pieejama arī skavošana līdz pat 150 lapām biezam materiālam. Īpaši pievilcīga skolēniem ir grāmatu apvākošana, kur katrai grāmatai tiek izveidots individuāli pielāgots vāciņš. 

Par šiem un citiem Copy Pro pakalpojumiem, darba laiku un aktuāliem piedāvājumiem var uzzināt vietnē www.copypro.lv, tālr. 29240166, e-pasts: copypro@copypro.lv un print@copypro.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)