Banner 980x90

Ceļojumu aģentūra SIA "Tūrisma birojs Viesturdārzs"

Ceļojuma programmā ietilpst Sanktpēterburgas – ziemeļu Venēcijas – skaistāko tūrisma objektu apskate: neskaitāmie tilti un kanāli, vēsturiskais centrs, Kazaņas katedrāle, Ņevas prospekts, Marsa laukums, Pētera un Pāvila cietoksnis, kā arī muzeju pērle – slavenā Ermitāža.

Ceļojums uz Sanktpēterburgu (4 – 6 dienas)

Ceļojums uz Sanktpēterburgu ar tūrisma klases autobusu

Ceļojuma programmā ietilpst Sanktpēterburgas – ziemeļu Venēcijas – skaistāko tūrisma objektu apskate: neskaitāmie tilti un kanāli, vēsturiskais centrs, Kazaņas katedrāle, Ņevas prospekts, Marsa laukums, Pētera un Pāvila cietoksnis, kā arī muzeju pērle – slavenā Ermitāža.

Ceļojums uz Sanktpēterburgu sākas ar došanos uz Krievijas imperatores Katrīnas II vasaras ārpilsētas rezidenci Carskoe selo. Katrīnas pils ir grezna baroka stila celtne. Tajā iespējams apskatīt Dzintara zāli, ko ir atjaunojuši krievu meistari. Īpaša pieredze būs arī pastaiga pa pils parku, kurā izvietoti paviljoni un skulptūras. Pils parks izskatās skaisti ikvienā gadalaikā. Pēc Katrīnas pils apmeklējuma būs iespējams apskatīt – noslēpumainā un pretrunīgā imperatora Pāvila I rezidenci Pavlovsku.

"Mistiskā Sanktpēterburga" – tā ir iespēja baudīt naksnīgu ekskursiju pie šampanieša glāzes, vērojot Ņevas tilta pacelšanu un uzzinot daudzus noslēpumus un leģendas par skaisto pilsētu.

Ceļojums uz Sanktpēterburgu nav iedomājams arī bez Īzaka katedrāles apmeklējuma – tā pārsteigs ar apzeltījumu greznību, krāsainā marmora daudzveidību, gleznām un mozaīkām.

Ekskursija turpināsies Pēterhofā, kas ir Pētera I vasaras rezidence un strūklaku karaļvalsts pie Somijas līča.

Programmā "Mana mīļā Sanktpēterburga" ietilpst:

Brauciens uz 1844. gadā dibināto Imperatora Porcelāna Fabriku. Fabrikā iespējams iepazīties ar unikālām porcelāna izgatavošanas tehnoloģijām, kā arī ar leģendām, kuras caurvij neatkārtojams porcelāna izstrādājumus. Muzeja bagātība ir Krievijas porcelāna vēstures ekspozīcija. Fabrikai ir arī savs veikals, kurā iespējams iegādāties krūzīti piemiņai.

Ceļojums uz Sanktpēterburgu ietver sevī arī braucienu uz Kronštati, kas atrodas Somu līci, Kotlinas salā. Kronštate ir karavīru elites cietoksnis, nozīmīgs objekts Krievijas vēsturē. Cietoksnis piedzīvojis daudzus karus un kalpojis kā jūras vairogs Pēterburgai. Sanktpēterburgā apmeklēsim arī Nikoļskas jūras katedrāli, kas ir atvērta pēc ilgstošas restaurācijas. Tam sekos brauciens uz Oranienbaumu – Pētera I tuvākā drauga un  sabiedrotā Aleksandra Meņšikova rezidenci, kurā viņš tā arī nepaspēja padzīvot. 1743. gadā ķeizariene Elizabete to dāvināja savam troņmantniekam Pēteram Fedorovicham un viņa sievai Katrīnai (Katrīna II) – Oranienbauma kļuva par mazo pagalmu rezidenci. Apmeklēsim Katrīnas II privāto rezidenci Ķīnas Pili, kas ir atvērta pēc ilgstošiem atjaunošanas darbiem, un pastaigāsimies pa tās krāšņo parku. Ceļojuma laikā apmeklēsim pirmo valsts mākslas muzeju, kas ticis dibināts Sanktpēterburgā 1895. gadā pēc imperatora Nikolaja II pavēles – Krievijas muzeju. Dosimies ekskursijā arī uz Gatčinu – Sanktpēterburgas piepilsētu, kas nav plaši pazīstama ceļotāju vidū. Tajā apskatīsim Gatčinas pili.

JAUNUMS! PROGRAMMA "PĒC IMPERATORA PĒDĀM" PLESKAVA-SANKTPĒTERBURGA-VELIKIJNOVGORODA –TVERA-MASKAVA 15.08.18

Ceļotāju atsauksmes - http://viesturdarzs.lv/last-tour

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)