Banner 980x90

Bobslejists Daumants Dreiškens atzīts arī par Gulbenes novada gada sportistu

Rīga, 14.janv., LETA. Titulētais bobsleja stūmējs Daumants Dreiškens ticis pie vēl vienas balvas, jo "Gulbenes novada sporta laureāts 2018" apbalvošanas ceremonijā viņš ieguvis Gada sportista balvu, aģentūra LETA uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Kopumā "Gulbenes novada sporta laureāts 2018" noskaidroti uzvarētāji deviņās nominācijās. Laureāti godināti par ievērojamiem sasniegumiem sportā laika posmā no 2017.gada 1.janvāra līdz 2018.gada 20.decembrim.

Savukārt balvu kā Gada sportiste ieguvusi skrējēja Guna Ģērmane.

Balvu kā Gulbenes novada populārākais sportists ieguvis motosports Didzis Gorbenko. Šīs balvas ieguvējs tika noteikts interneta balsojumā.

Gada veterāna balvu ieguvis soļotājs Harijs Āboliņš, par Gada jauno cerību atzīts vieglatlēts Rolands Blūms, bet Gada sporta skolotājs balvu ieguvusi Gulbenes sākumskolas skolotāja Sarmīte Gobiņa.

Par Gada treneri atzīta Vija Kalniņa, bet par Gada sporta komandu - Gulbenes novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas U14 basketbola komanda, savukārt balvu par ieguldījumu sportā ieguvis Gundars Rubenis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)