Banner 980x90

Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība pagaraina "Express" programmas piedāvājuma laiku

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Kopš šī gada jūnija Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība piedāvā reģionā jaunu pakalpojumu – individuālo veselības pārbaudes programmu "Express diagnostika/ārstēšana Latvijā", kas lielu popularitati ieguvis gan arvalstīs dzīvojošo Latvijas iedzīvotāju, gan vietējo iedzīvotāju vidū, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība.

Iespēju vienas dienas laikā operatīvi noteikt vispārējo veselības stāvokli un sagatavot ārstēšanās plānu, lai savlaicīgi novērstu dažādas saslimšanas izmanto gan vietējie iedzīvotāji, gan  Īrijā, Zviedrija, Anglijā dzīvojošie un strādajošie Latvijas iedzīvotāji, kas veselības aprūpes pakalpojumus vēlas saņemt Latvijā.

Līdz ar to Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība pagaraina Express programmas piedāvājuma laiku par īpašo cenu līdz šā gada
nogalei.

Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības valdes priekšsēdētājs Marģers Zeitmanis norāda: "Viena mēneša laikā Express veselības parbaudes programma ir guvusi lielu popularitāti gan vietējo, gan ārvalstu pacientu vidū, tostarp no Zviedrijas, Īrijas, Anglijas u.c. valstīm. Līdz ar to Express programmu par  samazinātu cenu piedāvājumu līdz gada beigām. Nav noslēpums, ka liela daļa mūsu tautiešu, kas dzīvo un strādā ārvalstīs, atbraucot uz Latviju izvēlas veikt šeit dažādas veselības pārbaudes un manipulācijas, piemēram, zobārsta apmeklējums, dažādi laboratoriskie un speciālistu izmeklējumi u.tml., kas ārvalstīs ir grūtāk pieejami vai salīdzinoši daudz dārgāki nekā Latvijā. Express veselības pārbaudes pacienti atzinīgi vērtē Balvu un Gulbenes ārstu un speciālistu profesionālo attieksmi un rekomendācijas, sagatavojot ārstēšanās plānu, kā arī slimnīcu piedāvātās ērtības un komforta telpas ārstēšanās laikā. Turklāt Express veselības pārbaudi ir iespējams veikt maksimāli īsā un pacientam izdevīgā laikā paaugstinātu servisa līmeni. Nav jāstāv rindās vai jāiet pie vairākiem speciālistiem vairākas dienas pēc kārtas - visas procedūras un konsultācijas notiek vienā dienā mūsu labāko speciālistu uzraudzībā."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)