Banner 980x90

Aprīlī "Maxima Latvija" veikalos Gulbenē trūcīgām ģimenēm saziedoti vairāk nekā 300 eiro

Gulbene24.lv
Gulbene24.lv
Labdarības programmai "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" aprīlī "Maxima Latvija" veikalos Gulbenē saziedoti 336,70 eiro, pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informē SIA "Maxima Latvija" Komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.

Kopumā visā Latvijā saziedoti 12 824,14 eiro. No saziedotajiem līdzekļiem 9963,51 eiro saziedoti veikalu ziedojumu kastītēs pie kasēm, 2583,12 eiro – no pārdotajiem AS "Tukuma piens", AS "Laima" un SIA "Rīgas Piensaimnieks" akcijas produktiem "Maxima Latvija" veikalos, bet 277,52 eiro – īpašā interaktīvā ziedošanas stendā, kas aprīlī atradās "Maxima Latvija" veikalā Jelgavā, Rīgas ielā 11a.

Ar labdarības organizācijas Ziedot.lv un reģionālo organizāciju atbalstu aprīlī palīdzēts 1023 bērniem līdz divu gadu vecumam no maznodrošinātām ģimenēm Rīgā un 26 citās Latvijas pilsētās un ciemos, kopumā 28 organizācijās.

Kā atzīst četru bērnu māmiņa Līga, mazo audzināt nav nemaz tik viegli, vēl jo vairāk – ja ģimenē tas jau ir ceturtais bērniņš. Tomēr māmiņa uzsver ka bērni – tas ir prieks. Arī Līgas bērniņi saņem palīdzību labdarības programmas "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" ietvaros – piena maisījumus un autiņbiksītes katru mēnesi. Šo sniegto palīdzību ģimene novērtē un saka lielu paldies visiem tiem, kas iesaistījušies programmā, tādējādi palīdzot arī viņai un ģimenei kopumā.

"Labdarības programmas ietvaros tiek palīdzēts daudzām trūcīgajām ģimenēm Latvijā – prieks, ka joprojām ir cilvēki, kas ir gatavi palīdzēt un noziedot kaut pāris centus mēnesī, lai kāda no grūtībās nonākušajām ģimenēm saņemtu tām nepieciešamo atbalstu," ziedotājiem par iesaistīšanos labdarības programmā pasakās SIA "Maxima Latvija" Zīmola vadītāja Viktorija Gulbe.

"Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" ir labdarības organizācijas Ziedot.lv un SIA "Maxima Latvija" organizēta labdarības programma sadarbībā ar reģionālajām organizācijām. Programmas mērķis ir palīdzēt ap 2000 bērnu no maznodrošinātajām ģimenēm līdz divu gadu vecumam. Atbalsts ģimenei un bērnam tiek sniegts nedēļu pirms bērna kopšanas pabalsta saņemšanas. Šajā laikā projekta ietvaros ģimenēm katru mēnesi tiek nodrošinātas autiņbiksītes un piena maisījumi 16 eiro vērtībā, kas sedz vienas nedēļas izdevumus šīm mazulim ikdienā nepieciešamajām precēm. Labdarības programmai "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" aprīlī saziedotie līdzekļi tika pārskaitīti Ziedot.lv fondam, kas ir projekta īstenotāji.

Ziedojumus labdarības programmai "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" iespējams veikt SIA "Maxima Latvija" veikalos visā Latvijā – gan ziedojumu kastītēs, gan izvēloties veikalos produktus ar īpašu akcijas zīmi "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem", kas nozīmē, ka ražotājs ziedos 1 centu no produkta cenas mazuļu atbalstam. Šobrīd labdarības programmā ir iesaistījies AS "Tukuma piens" ar pienu un kefīru "Baltais" 2%, AS "Laima" ar dažāda veida cepumiem, konfektēm, zefīriem un dzērieniem, kā arī SIA "Rīgas Piensaimnieks" ar vaniļas biezpiena sieriņu "Kārums" multipaku un biezpiena sieriņu izlasi, ziedojot 1 centu no katra pārdotā produktu iepakojuma tikai "Maxima Latvija" veikalos. Sniegt atbalstu mazuļiem no trūcīgām ģimenēm var arī ziedojot "Ziedot.lv" mājaslapā un zvanot uz ziedojumu tālruni 90067004 (maksa par zvanu 1,42 eiro).

Labdarības programma "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" ietilpst SIA "Maxima Latvija" ģimeņu atbalsta programmā "Augošai Latvijai", kas apkopo dažādas uzņēmuma iniciatīvas un sadarbības projektus šajā jomā, un kuras galvenais vadmotīvs ir par ģimenei draudzīgu vidi un ērtu iepirkšanos. Vairāk iepazīties ar programmu iespējams mājaslapā "www.augosai.lv"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)