Banner 980x90

Aizvadīta Gulbenes pilsētas atklātās kausa izcīņas strītbolā II kārta

Sestdien, 11.jūlijā, pie sporta centra norisinājās "Gulbenes pilsētas atklātās kausa izcīņas strītbolā" II kārta, kas pulcēja sešas vīriešu un četras jauniešu komandas, informē Dace Anča.

Par uzvarētājiem vīriešu konkurencē šajā posmā kļuva komanda "Ģ.E.R.A" no Rugājiem. Otro vietu ieguva iepriekšējā posma uzvarētāji "Kā lūdzu?" (Rihards Grava, Aivars Dobris, Mārtiņš Kromulis), bet trešie, tāpat kā pirmajā kārtā, komanda "Arņa frizūra" (Dainis Mikolajs, Oļegs Veselovs, Toms Kindzulis, Kaspars Kalniņš).

Vīriešu komandas vispirms izspēlēja apli, bet vēlāk četras labākās tikās pusfinālā. Pirmajā pusfinālspēlē tikās komanda "Ģ.E.R.A" un "Gulbenes Gulbji". Ar rezultātu 11:7 uzvarēja "Ģ.E.R.A.", lai gan apļa spēlēs viņi atzina Gulbju pārākumu. Otrajā pusfinālpārī tikās "Arņa frizūra" un "Kā lūdzu?". Ar rezultātu 11:7 uzvaru svinēja "Kā lūdzu?", izcīnot tiesības spēlēt par 1.-2.vietu.

Spēlē par trešo vietu kvartets "Arņa frizūra" ar rezultātu 12:10 uzvarēja komandu "Gulbenes Gulbji", bet cīņā par pirmo vietu ar rezultātu 11:3 "Ģ.E.R.A." pārspēja komandu "Kā lūdzu?", nodrošinot pirmo vietu.

Jauniešu komandas savstarpēji izspēlēja divus apļus un arī šajā posmā visās cīņās uzvarēja komanda "Puikas" (Simsons Osis, Kristiāns Šulcs, Jurģis Patmalnieks), izcīnot pirmo vietu. Otrajā vietā "Nezinīši" (Rainers Biezais, Gvido Akmentiņš, Artūrs Garaissils), bet trešie "Gulbenes kazlēni" (Renārs Mičulis, Ervils Tiltiņš, Ritvars Jesiļevičs, Gvido Gustavs Akmentiņš).

Trīspunktnieku konkursā ar 11 gūtiem punktiem izcēlās Dainis Mikolajs un Gints Kravalis, Elvijam Kapteinim 10 punkti. Iepriekšējā posmā 10 punktus guva Dairis Liepiņš.

Trešais posms risināsies sestdien, 18.jūlijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)