Banner 980x90

SIA "oRiGiNaL.lv" – datoru apkalpošana, IT atbalsts un hostings

Mūsdienu digitālajā laikmetā neviena uzņēmuma efektīva darbība vairs nav iedomājama bez datoriem un datorsistēmām. Taču, lai datortehnika strādātu pareizi, droši un ātri, kā arī nodrošinātu uzņēmumiem darba nepārtrauktību, svarīga ir kvalitatīva un savlaicīga datoru apkalpošana

Datoru apkalpošana

Mūsdienu digitālajā laikmetā neviena uzņēmuma efektīva darbība vairs nav iedomājama bez datoriem un datorsistēmām. Taču, lai datortehnika strādātu pareizi, droši un ātri, kā arī nodrošinātu uzņēmumiem darba nepārtrauktību, svarīga ir kvalitatīva un savlaicīga datoru apkalpošana. Tāds pakalpojums kā datoru apkalpošana ļauj pasargāt datortehniku no ļaunprogrammatūrām un datorvīrusiem, izvairīties no svarīgu datu noplūdes vai to zuduma, kā arī uzturēt ātru datortehnikas darbību bez aizķeršanās un labu vispārējo tehnisko stāvokli. Datoru apkalpošana, ko piedāvā IT risinājumu uzņēmuma "oRiGiNaL.Lv" profesionālā komanda, iekļauj gan jaunu, gan lietotu datoru profilaktisko apkopi, remontu un atjaunošanu, tīrīšanu un konfigurēšanu. "oRiGiNaL.Lv" nodrošinātā datoru apkalpošana iespējama gan uz vietas, gan arī attālināti – telefoniski vai caur internetu.

Lasiet vairāk: www.original.lv

IT atbalsts

Ikdienā strādājot ar datoru, ar to mēdz atgadīties dažādas problēmas – tas kļūst lēns, "uzkaras", bieži slēdzas ārā, tiek nejauši inficēts ar kādu vīrusu, kas jo īpaši traucējoši var būt uzņēmumu raitam darbam. Lai no šādām situācijām izvairītos, būtiska nepieciešamība ikvienā – mazā vai lielā – uzņēmumā ir IT atbalsts. SIA "oRiGiNaL.Lv", datortehnikas servisa un apkalpošanas uzņēmuma, pakalpojumu spektrā – ātrs un profesionāls IT atbalsts, kas palīdzēs uzņēmumiem optimizēt savu darbu un izvairīties no finansiālu zaudējumu riska, ko tehniskas dabas problēmas dažkārt var radīt. IT atbalsts ir svarīgs ne tikai datoru uzturēšanai darba kārtībā, bet arī citai biroju tehnikai, piemēram, printeriem, telefonu sistēmām, drošības un apsardzes sistēmām, serveriem. SIA "oRiGiNaL.Lv" IT atbalsts ietver drošas, ērtas un daudzfunkcionālas datorsistēmas izstrādi uzņēmumiem, datorsistēmu (datoru, telefonu, video, piekļuves sistēmu) uzstādīšanu un kompleksu apkalpošanu, monitoringu un problēmu novēršanu, garantējot kvalitatīvu un operatīvu palīdzību jebkuros IT jautājumos. IT atbalsts tiek sniegts gan telefoniski, gan attālināti caur internetu, gan arīdzan izbraucot uz uzņēmumu un risinot IT problēmas uz vietas.

Lasiet vairāk: www.original.lv

Hostings

Hostings ir tiešsaistes pakalpojums, kas ļauj publicēt interneta tīmeklī mājaslapas, padarot tās redzamas un pieejamas interneta lietotājiem 24 stundas diennaktī no jebkuras vietas pasaulē, kur ir pieejams interneta pieslēgums. Citiem vārdiem, hostings ir failu, datu, servisu un citas informācijas, ko ietver izstrādātā mājaslapa, izvietošana un uzglabāšana speciālā datora serverī, lai nodrošinātu mājaslapas pareizu un nepārtrauktu funkcionēšanu. Hostings nav iedomājams bez domēna – unikālas interneta mājaslapas adreses. Hostings ļauj ne tikai izvietot mājaslapas funkcionēšanai nepieciešamos datus, bet arī aizsargāt tos no vīrusiem, novērst datu zudumu, regulāri saglabājot datu rezerves kopijas. Ja jums ir nepieciešams kvalitatīvi, uzticami un droši hostinga un domēna reģistrācijas pakalpojumi, tos piedāvā profesionālis IT risinājumu jomā – uzņēmums "oRiGiNaL.Lv".

Lasiet vairāk: www.original.lv

Papildus tādiem pakalpojumiem kā datoru apkalpošana, IT atbalsts un hostings, oRiGiNaL.Lv piedāvā arī elektromontāžas darbus privātpersonām un juridiskām personām – gan pēc pasūtītāja, gan paša uzņēmuma izstrādātiem projektiem. Nepieciešamības gadījumā tiek apsekoti potenciālie objekti un sagatavotas specifikācijas, piedāvājumi, tāmes un cita dokumentācija. oRiGiNaL.Lv nodrošina visa veida un apjomu iekšējo tīklu projektus elektrotīklu izbūvei vai rekonstrukcijai nelielos dzīvokļos, privātmājās, komercobjektos un sabiedriskajās ēkās. Elektromontāžas pakalpojumos ietverti darbi ar visu veidu vājstrāvu sistēmām, kabeļu trašu iezīmēšana un štrobēšana, tīklu projektēšana un montāža, rozešu un slēdžu uzstādīšana, elektroierīču un apgaismojuma ierīkošana, elektriķa, datu kabeļu sistēmas speciālista un citi pakalpojumi. Sīkāk par oRiGiNaL.Lv piedāvājumu var uzzināt, zvanot uz tālruni +371 2002 2003 vai rakstot uz e-pastu info@oRiGiNaL.Lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)