Banner 980x90

"Saskaņa" pašlaik neplāno pārskatīt līgumu ar partiju "Vienotā Krievija"

Partija "Saskaņa" nav apturējusi sadarbības līgumu ar Krievijas valdošo politisko spēku "Vienotā Krievija" un pašlaik arī neplāno to darīt.

Sadarbības līgums šajā laikā, kad attiecībās starp Eiropas Savienību un Krieviju ir krīze, sniedz svarīgu iespēju uzturēt dialogu, uzsver partijas priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

"Mums nav nekādu plānu kaut ko mainīt," aģentūrai LETA sacīja politiķis.

Tikmēr "Saskaņas" deputāts Boriss Cilevičs trešdien, 21.janvārī, Latvijas Televīzijā sacīja: "Šobrīd faktiski šis līgums ir iesaldēts saprotamu apstākļu dēļ. Mēs uzskatām, ka ir ārkārtīgi svarīgi uzturēt dialogu, tas nav līgums par draudzību vai pakļaušanos. Līgums ir publiski pieejams un publicēts mūsu mājaslapā. Jebkurš to var izlasīt un pārliecināties, ka tur ir runa tieši par konsultācijām un dialogu. Un mēs uzskatām, ka, tieši ņemot vērā sarežģītās attiecības starp Latviju un Krieviju, jebkuras dialoga iespējas jāizmanto, arī starppartiju līmenī".

Vēlāk partijas pārstāvji skaidrojuši, ka Cilevičs esot vēlējies pateikt to, ka saistībā ar sarežģīto ģeopolitisko situāciju starp Krieviju un Eiropas Savienību, kā arī sankcijām sadarbība pašlaik ir apgrūtināta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)