Banner 980x90

Reklāma un sludinājumi Gulbenē – kur meklēt? 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kur pašlaik atrodama reklāma Gulbenē? Jā, tieši tā, uz šo jautājumu grūti atbildēt uzreiz. Taču pavisam drīz ikviens Gulbenes iedzīvotājs atbildēs – dalder.lv. 

Jaunais un unikālais Dalder.lv sludinājumu portāls un tā radītāji ir pārliecināti, ka arī Latvijas iedzīvotājiem, un jo īpaši reģionu iedzīvotājiem, nepieciešams ne tikai vienkārša sludinājumu portāls, bet vienlaikus arī mārketinga instruments, ar kura palīdzību pārdevējiem būtu iespējams gan ievietot sludinājumus, gan organizēt komunikāciju ar pircējiem.

Sludinājumu portāls, kas ir inovatīvs pasaules līmenī 
Dalder funkcionalitāte un uzbūve ir radīta domājot par tā lietotājiem. Tā ir iespēja vienkārši un ērti ievietot sludinājumus, atrast nepieciešamo preci un iepazīties ar dažādiem akciju piedāvājumiem. Portāla uzbūves pamatā ir klasiska sludinājumu sistēma, piedāvājot iespēju ievietot manuālus un automatizētus bezmaksas vai maksas informatīvos sludinājumus, taču Dalder.lv dizains un lietojamība vairākkārtīgi pārspēs esošo tirgus spēlētāju sniegumu, jo kā galvenais kritērijs izvirzīts lietotājs un tā ērtums.

Kā darbojas dalder.lv? 
Dalder.lv lepojas ar profesionālām zināšanām interneta mārketingā, ko apstiprina viegla informācijas pārskatāmība, analītiskie rīki un pamatotie dizaina elementi. Tāpat rūpēs par lietotāju ērtību tiek nodrošināts tehniskais atbalsts. Katram pārdevējam ir iespēja dalder.lv izveidot savu mikro mājaslapu, kas nozīmē, ka ikviens mākslinieks, kas mīt Gulbenē, varēs ne tikai pārdot savus mākslas darbus, bet arī izveidot savu mājaslapu bez ierastajām mājaslapas izmaksām! Jaunākās virtuālās galerijas, pieredzes apmaiņa un tendences vienuviet.

Ko tas nozīmēs Gulbenes apvidus iedzīvotājiem? Tas nozīmē jaunu pieredzi gan reklāmas devējiem, gan tās lietotājiem - iespēju ne tikai ievietot un aplūkot sludinājumus, bet arī veidot mārketinga komunikāciju un akcijas, kas efektīvi skar un risina problēmas svarīgās interneta mārketinga kategorijās: 
• informācijas izvietošana, 
• apstrāde, 
• sasniedzamība, 
• efektivitāte, 
• lokalizācija,
• datu apstrāde. 

Lietotājam būs iespējams reģistrēties ar saviem sociālo tīklu profiliem, kā arī saņemt nemitīgu atbalstu, ko nodrošina moderatori. Populārākajos sludinājumu portālos komunikācija ir viena no būtiskākajām problēmām, ko apliecina tās aktualizācija masu medijos un PTAC. 

Savukārt informācijas kvalitātes nodrošināšanas galvenie principi ir tās filtrēšanas iespējas, moderācija, kā arī lietotāju atbalsts dažādos kanālos. Tas nozīmē, ka būs iespējams atrast sev nepieciešamo lietu konkrētā reģionā, ekonomējot laiku, kas jāpatērē, pārskatot visus sludinājumus, lai atrastu sev nepieciešamo lietu vai pakalpojumu tieši Gulbenē. 

Modernākais ziņojumu dēlis Gulbenē
Sludinājumi Gulbenes novadā vairs nekad nebūs tādi kā iepriekš, jo portāla galvenais mērķis ir informācijas ērtāka un lētāka patērēšana nekā šobrīd tirgū pieejamajos portālos. Nāc un izmēģini! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)