Banner 980x90

Prezentēs ieceri Gulbenes novadā būvēt koka granulu ražotni

Gulbene24.lv
Gulbene24.lv
Otrdien, 14.jūnijā, plkst.16.00 Gulbenes novada Lizuma pagasta kultūras nama lielajā zālē notiks idejas par iespējamo koka granulu ražotnes būvniecību prezentācija, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

LETA jau ziņoja, ka Gulbenes novada Lizuma pagasta "Avotos" plāno būvēt koka granulu ražotni. Būvniecības ierosinātājs ir SIA "Avoti SWF", savukārt projektētājs - SIA "Rēzeknes būvprojekts".

Šobrīd ideja līdz 30.jūnijam nodota publiskajai apspriešanai. Informatīvie materiāli par būvniecības ieceri pieejami Lizuma pagasta pārvaldē, SIA "Avoti SWF" ("Avotos", Lizumā), kā arī pašvaldības mājaslapā "www.gulbene.lv".

Savukārt atsauksmes iespējams iesniegt Lizuma pagasta pārvaldē un Gulbenes novada būvvaldē.

Pēc publiskās apspriešanas rezultātu apkopošanas būvvalde mēneša laikā lems par būvatļaujas izdošanu vai atteikumu izdot būvatļauju.

SIA "Avoti SWF" reģistrēta 1994.gadā, tās īpašnieks ir Uldis Misiņš. Uzņēmums aizvadīto gadu noslēdzis ar 30 204 354 eiro apgrozījumu un 994 817 eiro peļņu. Uzņēmums nodarbojas ar masīvkoka mēbeļu ražošanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)