Banner 980x90

Notiks Gulbenes novada un Litenes kausa izcīņa smilšu volejbolā

Jūnijā sāksies Gulbenes novada un Litenes kausa izcīņas sacensības smilšu volejbolā sieviešu un vīriešu komandām, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Sacensību mērķis ir sekmēt smilšu volejbola attīstību un popularitāti Gulbenes novadā, popularizēt smilšu volejbola spēļu aktivitātes, piesaistot skatītājus, veicināt spēlētāju meistarību un tehnisko sagatavotību, kā arī noskaidrot Gulbenes novada labākās komandas.

Komandas sastāvā divi spēlētāji (pieteikt drīkst trīs spēlētājus) un visi posmi ir atklātie, tajos atļauts piedalīties gan Gulbenes novada, gan citu novadu spēlētājiem.

Sacensību nolikums un sīkāka informācija pieejama šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)