Banner 980x90

No septembra būs izmaiņas autobusu reisos maršrutā Rīga-Aizkraukle, Rīga-Madona-Gulbene un Aizkraukle-Gulbene

Rīga, 23.aug., LETA. No 1.septembra vairāki maršruta Nr.7197 Rīga-Aizkraukle, Nr.7630 Rīga-Madona-Gulbene un Nr.7202 Aizkraukle-Gulbene reisi tiks pielāgoti vilciena reisiem, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā.

Izmaiņas paredzētas, lai novērstu autobusu un vilcienu maršrutu dublēšanos un turpinātu veidot dzelzceļa pārvadājumus kā sabiedriskā transporta sistēmas mugurkaulu

Ņemot vērā, ka vairums maršruta Rīga-Madona-Gulbene pasažieru nebrauc pilnā tā garumā, bet tikai konkrētos posmos, reiss, kas Gulbenes autoostā tika uzsākts plkst.13.30, turpmāk vairs netiks izpildīts. Tomēr, nodrošinot iedzīvotājiem iespēju tikt līdz Rīgai, maršruta Aizkraukle-Gulbene reiss Gulbenes autoostā turpmāk tiks uzsākts plkst.13.15, pasažierus nogādājot līdz vilcienam, kas no Aizkraukles izbrauc plkst.16.21.

Lai nedublētu autobusa un vilciena kustību Aizkraukles virzienā, maršruta Rīga-Aizkraukle autobuss, kas no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc plkst.19.45, sabiedriskā transporta pakalpojumus vairs nenodrošinās. Tā vietā iedzīvotājiem ir iespēja izmantot vilcienu, kas no Rīgas izbrauc plkst.20.07.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)