Banner 980x90

Nākamnedēļ kļūs nedaudz vēsāks

Rīga, 10.nov., LETA. Nākamnedēļ Latvijā ciklonu aktivitāte mazināsies, paaugstināsies atmosfēras spiediens un gaisa temperatūra nedaudz kritīsies, prognozē "Global Forecast System".

Šajā nedēļas nogalē pūtīs brāzmains vējš, palaikam līs, vietām gaidāmas lietusgāzes un slapjš sniegs, iespējama arī krusa un apledojums uz ceļiem. Gaisa temperatūra būs +2..+7 grādi, svētdienas tumšajās stundās vietām 0..+1 grāds.

Atbilstoši pašreizējai prognozei nākamnedēļ dominēs lēni vēji, kas dažkārt ļaus veidoties miglai. Nokrišņu kopumā būs maz, vairākās dienās vietām līs vai snigs.

Gaisa temperatūra nākamajā nedēļā pārsvarā būs tuvu nulles atzīmei, maksimālā temperatūra siltākajās dienās var sasniegt +8 grādus Kurzemes piekrastē, savukārt aukstākajās naktīs termometra stabiņš dažviet Austrumlatvijā var noslīdēt zem -5 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)