Banner 980x90

Mežistrādes uzņēmuma "Grantiņi 1" peļņa pērn pārsniegusi vienu miljonu eiro

Rīga, 8.apr., LETA. Gulbenes novada Rankas pagasta mežistrādes uzņēmums "Grantiņi 1" pērn strādāja ar 15,724 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 38,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga vairākkārt - līdz 1,026 miljoniem eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka kompānija pagājušajā gadā guva ieņēmumus no mežizstrādes un ar to saistītajiem pakalpojumiem. Uzņēmums galvenokārt iepirka un izstrādāja cirsmas. Gatavā produkcija galvenokārt tika realizēta Latvijas tirgū - kompānijas realizācija vietējā tirgū veidoja 88,3% no kopējā apgrozījuma, bet realizācija Eiropas Savienības valstīs - 11,7% no kopējā apgrozījuma.

Kompānijas vadība arī atzīmē, ka aizvadītajā gadā situācija kokmateriālu tirgū nav būtiski mainījusies - novērojams neliels kokmateriālu cenu kāpums. Pērn kompānija turpināja ražot un realizēt šķeldu, kuras pārdotais apmērs ievērojami - par 56% - pieauga.

Jau ziņots, ka 2017.gadā "Grantiņi-1" pagājušajā gadā strādāja ar 11,35 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 24,9% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 2,3 reizes un bija 16 448 eiro.

"Grantiņi-1" ir reģistrēta 1993.gadā un kompānijas pamatkapitāls ir 2842 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Aldis Stūriška.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)