Banner 980x90

Konkursā par apraides tiesību piešķiršanu radio apraides aptveršanas zonas palielināšanai Gulbenē uzvarēja "Radio SWH"

Rīga, 30.aug., LETA. Konkursā par apraides tiesību piešķiršanu radio apraides aptveršanas zonas palielināšanai Gulbenē 98,6 MHz frekvencē uzvarēja radiostacija "Radio SWH" ar programmu "Radio SWH Rock", aģentūru LETA informēja Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) pārstāve Agnese Berga.

"Radio SWH" bija konkursa vienīgais pretendents.

Savukārt konkursu par apraides tiesību piešķiršanu radio apraides aptveršanas zonas palielināšanai Rucavā, 98,6 MHz frekvencē slēdza, jo nesaņēma nevienu pieteikumu.

Kā ziņots, konkursu "Radio apraides aptveršanas zonas palielināšanu Gulbenē un Rucavā 98,6 Mhz frekvencē" mērķis ir nodrošināt uzskatu paušanas brīvību, informācijas vispārēju pieejamību un netraucētu brīvas, demokrātiskas diskusijas uzturēšanu un attīstību, paverot katram iedzīvotājam iespēju paust viedokli par notiekošajiem procesiem, kā arī sekmēt viņa kā sabiedrības locekļa līdzdalību ar šiem procesiem saistītu lēmumu izstrādāšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)