Banner 980x90

Izskatīs lietu pret vīrieti, kura izraisītā negadījumā gāja bojā trīs cilvēki

Valmiera, 21. febr., LETA. Šodien plkst.10 Gulbenes rajona tiesā izskatīs lietu pret kravas automašīnas šoferi, kurš 2015.gada augustā uz ceļa Gulbene-Smiltene izraisīja avāriju, kas prasīja trīs cilvēku dzīvības, aģentūra LETA uzzināja tiesā.

LETA jau ziņoja, ka 2015.gada 26.augustā uz ceļa Gulbene-Smiltene notika divu automašīnu sadursme, kurā dzīvību zaudēja trīs cilvēki, tostarp divi bērni.

1967.gadā dzimis vīrietis, vadot Smiltenes uzņēmumam piederošu kravas automašīnu MAZ, izbrauca no mazāk svarīga ceļa un nepalaida pa galveno ceļu braucošo automašīnu "Audi 100", kā rezultātā notika sadursme.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas "Audi 100" vadītāja, 1977.gadā dzimusi sieviete un 2010.gadā dzimis bērns, bet gāja bojā trīs automašīnas "Audi" pasažieri - 1938.gadā dzimusi sieviete un 2004.gadā un 2008.gadā dzimušas meitenes.

Avāriju izraisījušo kravas auto saimnieks bija noņēmis no uzskaites, savukārt automašīnas vadītājam bija liegts piedalīties satiksmē līdz 2017.gadam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)