Banner 980x90

Gulbenietis ticis pie 2500 eiro laimesta no 1 eiro likmes

Kāds gulbenietis, ieguldot vienu eiro, tik sekmīgi prognozējis vairāku pasaules sporta spēļu rezultātu, ka izdevies tikt pie 2500 eiro liela laimesta.

Triobet vērtē, ka gulbenietim šis bijis ļoti veiksmīgs guvums, ņemot vērā nelielo ieguldījumu – vienu eiro.

Veiksminieks ir licis kombinēto likmi uz vairākām Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēm un vienu Anglijas Premjerlīgas spēli futbolā,

kas bijis pats mazāk iespējamais rezultāts šajā kombinācijā.

Tomēr visi rezultāti bijuši kā prognozējis gulbenietis, un līdz ar to, visiem koeficientiem reizinoties, šis spēlētājs ticis pie 2500 eiro laimesta.

Jāatzīmē, ka veiksmīgais gulbenietis līdzīgas nelielas likmes uz riskantākiem un mazāk riskantiem notikumiem veicis arī iepriekš, ik pa laikam vinnējis, taču tik liels laimests Triobet viņam ir pirmo reizi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)