Banner 980x90

Gulbenes novadā plāno būvēt armijas noliktavas

Rīga, 9.jūl., LETA. Aizsardzības ministrija (AM) Gulbenes novadā plāno būvēt armijas noliktavas.

Valdība šodien uzdeva Zemkopības ministrijai (ZM) nodot Aizsardzības ministrijas valdījumā nekustamo īpašumu "Bāzes mežs" 13,2 hektāru platībā Galgauskas pagastā.

AM jau iepriekš ir vienojusies ar (ZM) par nekustamā īpašuma nodošanu AM valdījumā militārās infrastruktūras attīstībai - noliktavu būvniecībai.

Gulbenes novada pašvaldība ir izstrādājusi jaunu Gulbenes novada teritorijas plānojumu, Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus un to grafisko daļu. Teritorijas plānojuma funkcionālajā zonējumā nekustamajam īpašumam "Bāzes mežs" ir noteikts zonējums, kur galvenais zemes un būvju izmantošanas veids ir Nacionālo bruņoto spēku mācību infrastruktūras attīstība, lai stiprinātu armijas kaujas un uzņemošās valsts atbalsta spējas, skaidroja AM.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)