Banner 980x90

Gulbenes novada dome piešķirs 2500 eiro projektam "Zaļais pedālis"

Gulbenes novada dome nolēmusi piešķirt līdzfinansējumu biedrības "Dēms" izstrādātajam projektam "Zaļais pedālis" 2500 eiro apmērā, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Projekta mērķis ir izglītot, informēt un iesaistīt Gulbenes novada iedzīvotājus videi draudzīga un aktīva dzīvesveida popularizēšanā, akcentējot zaļo, vides un eko domāšanu un dzīvesveida pieeju.

Projekta plānotais realizācijas laiks ir no 1.aprīļa līdz 31.oktobrim. Projektā plānots organizēt eko velo orientēšanās pasākumu Gulbenes pilsētā, sadarbībā ar biedrību "Jumata", organizēt vides velo tūres pa Gulbenes novadu, iekļaujot saturā gan vides sakopšanas aktivitātes, gan izglītojošus elementus par videi draudzīgu dzīvesveidu, gan tiekoties ar kādu vides ekspertu. Projekta laikā organizatori Gulbenes novada svētku laikā veidos aktivitāšu kopumu ar un ap velosipēdiem, kā arī tiks organizēta akcija Gulbenes novada lēmējvarai un izpildvarai "Videi draudzīgs dzīvesveids - iespējas".

Projekts tapis sadarbībā ar biedrībām "Jumata" un "Gulces gēns". Projekts tiks iesniegts Latvijas Vides aizsardzības fonda atklātā projektu konkursa aktivitātē "Videi draudzīga dzīvesveida popularizēšana".

Projekta kopējās izmaksas ir paredzētas līdz 10 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)