Banner 980x90

Gulbenē ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks

Rīga, 17.jūl., LETA. Gulbenē šorīt ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Glābēji steidzās uz izsaukumu Gulbenē, kur dzīvojamā mājā bija izveidojies sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka vienstāva dzīvojamā mājā deg gulta un grīda.

Notikuma vietā no piedūmotās ēkas izglābts viens cilvēks, kurš nodots mediķiem. Tāpat atrasts viens cilvēks, kurš gājis bojā.

Otrdienas rītā arī saņemts izsaukums uz Vecpiebalgas novada Vecpiebalgas pagastu, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju bija redzami dūmi, kas nāca no attālumā esošas ēkas. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg katlu mājas jumta konstrukcija 550 kvadrātmetru platība.

No blakus esošās ēkas pirms VUGD ierašanās evakuējās 74 cilvēki. Patlaban paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks lokalizēts un turpinās tā dzēšanas darbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)