Banner 980x90

Gulbenē palielināsies sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksa

Valmiera, 1.febr., LETA. Šodien Gulbenes novada administratīvajā teritorijā stājas spēkā SIA "Pilsētvides serviss" jaunā sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksa, kas paaugstinājusies par 1,95 eiro par kubikmetru bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), noskaidroja aģentūra LETA.

Jaunais tarifs paredz sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksu noteikt 13,3 eiro apmērā par kubikmetru bez PVN.

Izmaiņas atkritumu apsaimniekošanas maksā nepieciešamas saistībā ar Saeimā pieņemtajiem grozījumiem Dabas resursu nodokļa likumā, kas paredz pakāpenisku dabas resursu nodokļa likmes par sadzīves atkritumu apglabāšanu paaugstinājumu no 2017.gada 1.janvāra līdz 2020.gada 31.decembrim.

SIA "Pilsētvides serviss" dibināts 1995.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1 745 728 eiro. SIA "Pilsētvides serviss" pieder Latvijā reģistrētam uzņēmumam SIA "Infico". Pērn uzņēmuma apgrozījums bija 10 341 858 eiro, bet peļņa - 514 667 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)