Banner 980x90

Gulbenē notiks spāņu bungu mūzikas grupas radošās nodarbības

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No otrdienas, 2.augusta, divas nedēļas bijušās Bērzu sākumskolas ēku Gulbenē apdzīvos jaunieši. Tā būs uzturēšanās vieta bungu mūzikas grupai "Fills de la Flama" no Katalonijas (Spānija), lai kopā ar 18 novada jauniešiem strādātu dažādās radošajās darbnīcās, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Kataloņu bungu grupa aktīvi līdzdarbosies 6.augustā novada svētku laikā Jaungulbenē, piedāvājot gan bungu darbnīcas dienas laikā, gan uzstājoties Jaungulbenes estrādē pirms nakts balles sākuma.

Aktivitātes notiek starptautiskā jauniešu apmaiņas projekta "Universal Language" ietvaros.

Šis projekts finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)