Banner 980x90

Gulbenē ātruma pārkāpējs no policijas mēģina atpirkties ar 20 eiro

Rīga, 1.febr., LETA. Ceturtdien Gulbenē aizturēts autovadītājs, kurš mēģinājis piekukuļot policistus, izvairoties no soda par braukšanas ātruma pārkāpšanu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārstāve Ilze Mote.

Kravas automašīna, kas braukusi ātrāk par atļauto, apturēta ap plkst.21 Brīvības ielā. Autovadītājs, izvairoties no administratīvā pārkāpuma protokola, policijas darbiniekiem piedāvājis 20 eiro kukuli.

Vīrietim par kukuļdošanu draud kriminālatbildība.

Mote arī informēja, ka ceturtdien atrasta pirmdien Alūksnē nozagtā automašīna Dodge, kas nodota atpakaļ īpašniekam. Par auto un tajā esošo mantu 2530 eiro vērtībā nozagšanu sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)