Banner 980x90

Dakteres Melbikses pacientiem būs pieejami ģimenes ārsta pakalpojumi

Sākot ar 2015.gada 1.janvāri pacientus vairs nepieņems ģimenes ārste Rasma Melbikse. Kā raksta portāls Dzirkstele.diena.lv, ārstes pacientiem būs iespēja saņemt pakalpojumus arī turpmāk.

Gan Gulbenes novada pašvaldība, gan Nacionālais veselības dienests ir pārliecināti, ka šī ģimenes ārsta prakses vieta Gulbenē jāsaglabā. Sakarā ar to Veselības dienests informējis 14 ģimenes ārstus no ģimenes ārstu gaidīšanas saraksta par darba iespējām Gulbenes novadā.

Kā raksta Dirkstele.diena.lv, ja mēneša laikā no šiem ārstiem netiks saņemta atbilde, tiks izsludināta brīva ģimenes ārsta prakses vieta.

Dienestā skaidro, ka, lai turpinātu saņemt valsts apmaksātos veselības aprūpes pakalpojumus, pacientiem ir jāizvēlas cits ģimenes ārsts no dienesta piedāvātā ģimenes ārstu saraksta un jāreģistrējas. Lai piereģistrētos, jāvēršas pie izvēlētā ģimenes ārsta un jānoslēdz vienošanās divos eksemplāros, kuru paraksta pacients un ģimenes ārsts.

Ja ģimenes ārsta pacientu sarakstā jau ir 1800 reģistrētas personas vai 800 bērni, viņš var nepiekrist jaunu pacientu reģistrācijai.

Kā raksta "Dzirkstele", ģimenes ārsti Gulbenes pilsētā, pie kuriem vēl ir iespējams piereģistrēties, ir Dace Jansone, Ruta Kalniņa, Gunta Ezergaile un Egīls Luguzis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)