Banner 980x90

Beļavas pagastā atrasta ezerā nogrimusi automašīna

Valmiera, 30.janv., LETA. Vakar Beļavas pagasta ezerā Pintelis Gulbenes policija atradusi nogrimušu automašīnu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Zane Vaskāne.

Par notikušo Gulbenes policijai ziņojis kāds aculiecinieks. Šajā negadījumā cilvēki nav cietuši, jo persona, kas atradās automašīnā, paspēja no tās izkļūt, taču notikuma vietu atstāja, par notikušo neziņojot policijai, kā tas ir noteikts likumā.

Noskaidrots, ka pie automašīnas stūres bija sēdies kāds 1968.gadā dzimis vīrietis, kurš ar automašīnu "Ford Maverick" uzbraucis uz ezera un ielūzis ledū. Automašīnas vadītājs neaprēķinājis ledus biezumu, kā rezultātā mašīna ielūzusi ezerā un nogrimusi.

Policijā tiks lemts jautājums par soda piemērošanu pārgalvīgajam braucēja. Vadītājam jārēķinās ar atbildību par atrašanos ar automašīnu uz ledus un par kaitējuma nodarīšanu videi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)