Banner 980x90

Bāra krēslu noma – iemesls labai ballītei!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ziemas sezona ir laiks pasākumiem telpās – balles garās kleitās un smokingos, tematiskās ballītes, prezentācijas, izstādes, konferences un daudzi citi saturiski un skaisti notikumi. Šo pasākumu klasisks aprīkojums ir banketa galdi un krēsli, taču dažkārt nepieciešams specifiskāks inventārs – bāra krēsli. 

Šis inventārs var būt kā pamata aprīkojums, piemēram, tematiskā ballītē kopā ar bāra leti. Tāpat bāra krēsli var būt kā papildu aprīkojums lielākā pasākumā, kurā paredzēts plašs viesu skaits vai iecerētas dažādas aktivitātes. 

Pirkt vai nomāt?
Viennozīmīga atbilde ir – nomāt! Ja noteiktas mēbeles vajadzīgas tikai vienam pasākumam vai 1–2 reizes gadā, tad nav lietderīgi tās iegādāties. Bāra krēslu noma ietaupīs jums raizes, kur šo aprīkojumu glabāt pēc pasākuma, kā to kopt, kā nodrošināt tā transportēšanu utt. 

Turklāt krēslu noma sniedz arī iespēju uz katru pasākumu izvēlēties tieši tik krēslu, cik nepieciešams – ne vairāk, ne mazāk. Tāpat pie nomas servisa nodrošinātāja varat papildus izvēlēties citu aprīkojumu – bāra leti, stāvgaldus ar elastīgajiem pārvalkiem, klasiskos banketa galdus un krēslus, kā arī dažāda izmēra teltis un nojumes.

Kur noderēs bāra krēsli?
Iedomājieties – uzņēmuma dzimšanas dienas svinības ar radošiem priekšnesumiem,  klātiem vakariņu galdiem un plašu deju grīdu. Neformālāku sarunu un brīvākās gaisotnes raisīšanai var būt noderīgs bārs dažādu dzērienu iegādei. Pasākumu aprīkojuma servisā "Akurāts" ir iespējama gan bāra krēslu noma, gan arī bāra letes īre.

Bāra krēslu noma būs noderīga arī kāzu svinībās. Tā paša iepriekš minētā iemesla dēļ – atsevišķa vieta bāram, kur kavēties atmiņās un nodoties dzīvespriecīgām sarunām. 

Radošiem pasākumiem, sarunu festivāliem, improvizētai kafejnīcai – bāra krēslu izmantošanas iespējas ir pietiekami plašas. 

Kur nomāt?
Viens no lielākajiem pasākumu aprīkojuma servisiem "Akurāts" piedāvā bāra krēslus, kuru augstums ir 0,79 m, savukārt sēdvirsmas platums – 0,32 m. Pieejamie krēsli ir melnā krāsā ar pelēcīgu metāla rāmi. 

Krēsli ir saliekami, kas to pārvietošanu padara ļoti ērtu. Ja savam pasākumam esat pasūtījuši vairāk krēslu nekā nepieciešams, tad atlikušos varat ērti nolikt malā salocītā veidā. Tādējādi tie aizņems maz vietas. 

Bāra krēslu noma "Akurātā" garantē jums arī to piegādi – gan uz pasākuma vietu, gan arī pēc tam atpakaļ uz uzņēmuma noliktavu. Jūsu pasūtītais bāra krēslu skaits vienmēr tiks nogādās laikā un vietā, par kuru esat iepriekš vienojušies.

Ar "Akurāta" plašo pasākuma aprīkojuma klāstu aicinām jūs tuvāk iepazīties uzņēmuma tīmekļvietnē akurats.lv. Pasūtījumu iespējams veikt gan tiešsaistē internetā, gan rakstot e-pastu uz info@akurats, gan arī zvanot pa tālruni 26338888. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)