Banner 980x90

Atklāta biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstāde "RIGA COMM 2018" 

Šodien, 11.oktobrī, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā atklāta septītā biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstāde "Riga Comm 2018", kas norisināsies divas dienas.

Gan 11., gan 12. oktobrī lielākajā Baltijas tehnoloģiju izstādē RIGA COMM 2018 būs arī uzņēmuma "Latvijas Tālrunis" stends, kur tiks sniegtas bezmaksas konsultācijas par digitālo pakalpojumu iespējām un risinājumiem.

"Latvijas Tālrunis" valdes priekšsēdētājs Aigars Lazdāns un produktu eksperts Jānis Ločmelis 11. oktobrī uz RIGA COMM digitālā mārketinga skatuves sniedza padziļinātu izklāstu par pilna servisa digitālo mārketingu, uzstājoties ar prezentāciju "Digitālais mārketings MVU kā ārpakalpojums". 

https://www.latvijastalrunis.lv/risinajumi

"RIGA COMM 2018" jaunākās tehnoloģijas un inovācijas, aktuālos biznesa un IT risinājumus prezentēs vairāk nekā 180 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Somijas, Zviedrijas, Luksemburgas, Lielbritānijas, Turcijas, Ķīnas, ASV, Kanādas u. c. 

Tikai 12. oktobrī iespaidīgā "ALSO University" ekspozīcijā būs apskatāmi Latvijas veikalos gaidāmie tehnoloģiju jaunumi un elektronikas produkti – sākot no sarežģītām tīkla un mākslīgā intelekta iekārtām un beidzot ar vēl neredzētiem televizoriem, spēļu konsolēm un moderniem aksesuāriem.

Abās "RIGA COMM" dienās uz sešām skatuvēm notiks 10 praktiskas un iedvesmojošas konferences, kurās uzstāsies vairāk nekā 150 ekspertu. Sarunas par cilvēkiem, robotiem un nākotnes darbu uz Cognizant Future of Work skatuves, viedo HR tehnoloģiju iesaiste darbaspēka vadībā un plānošanā Viedas cilvēkresursu vadības konferencē, noderīgi digitālā mārketinga knifiņi semināros uz Digitālā mārketinga skatuves, komandas vadība un procesu efektivitāte Produktivitātes konferencē. Būs arī Praktiskā 3D, Lietu interneta, Mašīnmācīšanās praktiskā lietojuma, Blokķēdes tehnoloģiju konference, Vadītāju forums u. c.

Skatīt programmu:https://rigacomm.com/lv/programma/

Abas izstādes dienās "RIGA COMM 2018" hallē Nr. 1 notiks "Ķīnas Iekārtu un elektronikas ražotāju izstāde Latvijā 2018", kuras mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības apmaiņu un sadarbību starp Ķīnu un Latviju. Četrdesmit deviņi vadošie Ķīnas uzņēmumi demonstrēs novatoriskas tehnoloģijas un produktus, viedās pilsētas pakalpojumus, aktualitātes elektroenerģētikā, enerģētikā, robotikā u. c. Šo izstādi interesenti var apmeklēt ar "RIGA COMM 2018" biļeti.

Izstādi "RIGA COMM" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Sadarbības partneri: banka Citadele, "Microsoft", "Cognizant", "Proact IT Latvia", "ALSO Latvia", Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, "EIT Digital", "Smart HR Latvija", "Sem.lv", "ExportScene", "Mailigen", "Gedvillo Consulting", Latvijas Blockchain asociācija, "Intelligent Machines Riga", "Dienas Bizness".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)